Izkušnje - MSTR® Online

Title
Pojdi na vsebino
Izkušnje

Brenda Schaaf Klarer - Kanada
To moram deliti z vami. Včerajšnja pacientka je imela pred letom dni operacijo karpalnega kanala in pojavila se ji je vztrajajoča bolečina v palcu. Da bi pogledali, “kaj se dogaja” v palcu, se je naročila na ponovno operacijo. 15 minut dela na brazgotini, ki jo je povzročila operacija karpalnega kanala, in “voila”! Bolečina v palcu je POPOLNOMA izginila…”nada”, nič. Brez bolečine … skoraj je odplesala čez vrata (da pokliče in odpove “raziskovalno” operacijo). Hvala, Alastair!

Grace Billing - Australia
Naredila sem tehniko sprostitve brazgotin na gležnju prijateljice, ki si ga je zlomila pred nekaj leti. Med obravnavo je bila malo prestrašena, saj je začutila spreminjanje oblike stopala in gležnja ter spremembo v oteklini. Začutila je mravljinčenje v prstih in ponovno se je vrnil normalen občutek zaznavanja prstov. Povečala se je njena sposobnost premikanja celotnega stopala in gležnja. V očeh je Imela solze, tako ganjena in vesela je bila. Kakšen dar.

Jill L'Esperance - USA
Danes sem imela čudovito izkušnjo z uporabo MSTR tehnike. Pacientka je ob odhodu povedala: “ Ne morem verjeti, kako dobro se je počutiti dobro!”. V hrbtu imam tako dober občutek, da se ne spomnim, kdaj je nazadnje bilo tako! Sprostila sem približno 5-6 cm dolgo brazgotino od operacije žolčnika in navpično brazgotino po carskem rezu od popka do medenične kosti. Ko se je dvignila v sedeči polžaj, je povedala, da je celoten hrbet lahkotnejši in občutek v njem čudovit. Poizkusila je izvesti nekaj počepov in tudi to je bilo boljše. Veliko sprememb za nekaj minut dela!!!

Kimi Watada - USA
Zelo sem hvaležna Alastairju za poučevanje te čudovite tehnike. Danes sem delala na ženski z veliko brazgotino po mastektomiji, eni lumpektomiji in rekonstrukciji obeh dojk. Na  nekaterih področjih je bilo na dotik boleče in imela je nekaj bolečih grudic v notranjosti. Obe sva bili presenečeni in zadovoljni z rezultatom. Tkivo in koža sta se zmehčala, bolečina pa se je zmanjšala do te mere, da je bila presrečna. Naslednji teden gre na ponovno rekonstrukcijo in po njej načrtuje ponoven obisk. Hvala Alastair!

Kathleen Redman - USA
Prav vsaka stranka, ki je potrebovala obravnavo brazgotin, je doživela izboljšanje. Tehnika je zagotovila najhitrejši odziv na zmanjšanje neugodja v brazgotini in povezanih tkivih.

Cyndi George - USA
McLoughlin Scar Release Technique je bila ključna tehnika pri sproščanju spodaj ležeče fascije in mišic, bolj učinkovita kot katerakoli druga tehnika, ki sem jo uporabljala, kar so opazili tudi moji pacienti!Nazaj na vsebino